Workshops georganiseerd door Almaro Sound + Vision

maandag 7 maart 2016
Workshops georganiseerd door Almaro Sound + Vision

Almaro Sound + Vision vindt het belangrijk om kennis te delen. Geen standaard cursus, maar maatwerk, gericht op de individuele wensen van de cursisten. Soms wordt de cursus bij ons gegeven, maar ook regelmatig op locatie. Een training bestaat uit een theorie gedeelte en een deel om in de praktijk te oefenen.

Vorige maand was een workshop voor technici van Stichting Opwekking. Naast de wensen van de cursisten is ook hetgeen besproken wat er op dat moment speelde. Waar liggen de problemen? Waar lopen ze tegenaan? En wat zijn dingen die eigenlijk anders moeten, maar waarvan je nu niet weet hoe.

Een tweede workshop is gehouden voor de VEG Het Levend Water in Emmeloord. Het was een deel van het aanbiddingsteam-weekend "Training your skills". Er werd gewerkt met de techniek die zij gebruiken en problemen werden opgelost die direct met eigen apparatuur te maken hadden. Alco behandelt niet alleen technische vaardigheden, maar ook communicatie is een zeer belangrijk onderdeel van een workshop. 

Mocht u ook interesse hebben voor een workshop, neem dan contact met ons op via info@almaro.nl. Alco neemt u graag mee in zijn ervaringen en deskundigheid in geluid en techniek. 

Bekijk ons portfolio
Opwekkingsconferentie 2019
Opwekkingsconferentie 2019

Opwekking Worship Weekend 2019
Opwekking Worship Weekend 2019

Huis van Belle-dag 2019
Huis van Belle-dag 2019

"De lijntjes zijn kort, de benadering persoonlijk en de uitvoering van hoog niveau".

Joop Gankema (oud-directeur Stichting Opwekking)